Slider Top

Johan Goossens

De passie om mensen in beweging te krijgen door zelf te dóen!

Een groot deel van mijn carrière heb ik opgebouwd binnen de Nederlandse politieacademie. Als docent/ontwikkelaar van cursussen beleid, bedrijfsvoering, leiderschap en kwaliteit heb ik vele vraagstukken binnen organisaties gezien die om aandacht vragen, liefst een oplossing. Zowel binnen de politie als organisaties buiten de politie. Cursisten een eigen (organisatie-)probleem laten analyseren met de juiste instrumenten en invalshoeken is pure winst. Zowel de problemen die expliciet gemaakt worden alsook de problemen die eigenlijk geen problemen zijn. Medewerkers vinden het fijn om een steentje te kunnen bijdragen in hun eigen organisatie. Vooral als iedereen er beter van wordt. Kennis van buiten af is vaak geen maatwerk en het kost veel energie om die externe kennis passend en toepasbaar te krijgen. Kennis in de medewerker zelf geeft veel meer rendement. Het is mijn passie om mensen op deze tocht te ondersteunen en te coachen. Het is fantastisch als medewerkers ook een groter deel van de Big Picture zien. Iedereen kan helpen om een organisatie vooruit te brengen.

Het verbeterplan is daar een schitterend middel voor!

 

Share this:

Het ontstaan van Het Verbeterplan

 

Het Verbeterplan is ontstaan vanuit mijn ruime ervaring met projectplannen en plannen van aanpak. Deze plannen gaan over verbeteringen in bedrijfsvoering en/of de doorvertaling van beleid in de praktijk.
Opvallend is dat een stukje basis-kennis over bijvoorbeeld probleemanalyse, doelformulering en procesdenken, medewerkers een slinger vooruit geeft. Zij kunnen gefundeerd onder woorden brengen waar ze al soms geruime tijd hinder van ondervinden in hun werk. De inzichten komen van alle kanten. Beleid komt tot leven en bedrijfsvoering wordt transparant. Dan ben je in staat om mee te werken aan de organisatie waar je werkzaam bent. Letterlijk een eye-opener.

Ready for a constructive & team building experience ?

Neem contact op

Adres:       Schipperslaan 4-i, 1906 BG Limmen
Telefoon: +31 72 5 099 095
Email:        Johan@turning.nl